Print

Bliv medlem – fordi du får mere end vandring

Sund motion - gode oplevelser i naturen - hyggeligt samvær

Ønsker du at blive medlem af Dansk Vandrelaug, har du mulighed for at indmelde dig online samt betale for medlemskabet på

https://danskvandrelaug.membersite.dk/membership/buymembership

 

I din indbakke vil du modtage en bekræftelse på betalingen samt en mail, hvor vi byder dig velkommen som nyt medlem.

Har du ikke et elektronisk betalingskort eller oplever du problemer i forbindelse med indmeldelsen, kan du kontakte sekretariatet på tlf. 3312 1165 eller sende os en mail på dvl@dvl.dk.

Som medlem af Dansk Vandrelaug får du først og fremmest muligheden for at deltage i vandreture over hele landet, i godt selskab og med erfarne turledere, som vil vise dig stier og steder, son du måske aldrig tidligere har oplevet.
Seks gange om året vil du få tilsendt vores medlemsblad, VandreLiv, som indeholder artikler om vandring samt annoncer for de kommende vandreture i ind- og udland.

Blandt medlemsfordelene kan vi nævne, at du vil få rabat på køb af varer i bl.a. følgende butikker: Friluftsland, Eventyrsport, Spejder Sport m.fl.

 

Overvejer du at blive medlem af Dansk Vandrelaug, men endnu ikke er helt sikker, er du velkommen til at gå med vores vandreture med henblik på en vurdering af, om vores koncept for vandreture kunne være noget for dig.